Friday, September 6, 2013

Motivasi

alhamdulillah starting on 1st August 2013 diriku telah dinaikkan pangkat.. huhu.. di promote from Assistant Manager ke Manager.. n the thing that i'm soo bersyukur is dapat keluar from my previous department. not because i don't like the previous but i want to change the environment, the workload and all. the thing that i like before is my colleague... and scary much to get new environment before dah hilang sikit2 due to colleague kat sini sangat membantu. N bila masuk kat tempat baru ni rasa macam orang bodoh yang don't know anything... huhuh.. tulah lama sangat dok kat tempat sama sampai dah tepu kan....huhuh..

Anyway untuk memotivasikan diriku yang susah dah dimotivatekan is... nak kena g shopping la cari baju keje baru..hehehe.. n u know the most important reason i nak shopping?? is because of her....
Kesian Aisyah dipersalahkan..hhehehe.. kenakalan dia menyebabkan aku dah kurus kering tau.. hehehhe.. dia dah amik suma isi aku dah....;p seluar aku kalo tak bukak butang pon dah boleh buka.. baju aku yang sebelom ni ketat, now aku pakai dah macam jubah dah.. aduyai...
Baju semua sudah longgar tau.. hehhee.. ni my new workplace.. bosan giler kena dok sorang2 dalam bilik...huhuh.. ngantok... dahlah tak tau nak buat keje apa lagi nih.. tak pasal2 keje aku mengupdate blog aje...
 ni budak tembam yang dah amik isi aku.. huhu.. suka jek buat muka kat camera tau... dah macam orang tua bergambar dah aisyah ni...

SO SAPA NAK TEMAN SHOPPING NIH????????

2 comments:

Kamariah Zain said...

kalau bosan, macam tak biasa turun bawah je:D jom la join geng sekolah tingkat 10

sharifah mariam syed a. kadir said...

kamariah zain
kena tunggu bos Kam takder baru boleh turun..hehehe...