Wednesday, October 28, 2009

Not all the same.... Thanks God...

Last week my future mummy n daddy datang to set officially date for my wedding.. as the previous my story is....
my stepmother tak layan my future husband.. my step mother buat muka kat my future husband and his family.. n all the bad things bout my stepmother...

now i never imagine that my stepmother n now i'm call my "IBU" is change already and act like real mom.. Alhamdulillah, n thanks god give other mother to me.. although she is not like my mom tapi leteran dia ala2 umi... n perangai yang tak reti nak pura2 pon macm umi.. n perangai yang suka berjalan pon macam umi.. so, a little bit same is quite give happiness to me. thank god..

anyway back to my story, n officially for my wedding is 25th December 2009...
n banyak nyer benda nak kena pikir.. n the big2 things i think dah ok.. but i do not know is it perfect already... n takutnya jadi benda2 yang tak best.. n jadi benda yang tak memuaskan hati guest yang datang.. n just doa n minta pada Allah all those things not happen n my day is run smoothly..

n for now i have to tangguhkan my business n akan continue balik after my wedding day.. Inshallah..




Thursday, October 15, 2009

Bosannya n tak bestnya rasa n terpaksa layan lagu nih,,,,

hari nih rasa macam tak best langsung n tetiba lagu nih keluar... terpaksa layan lagu nih...
isk..isk... sedihnya...



video

Sunday, October 11, 2009

What Next... IN 2009.....

ok today i'm gonna take my flight to Malaysia.. huhu.. akhirnya 2 weeks is over.. tak sangka dah sampai New York.. huhuh.. now dah kena balik Malaysia smula.. n the hardest thing is Kena Keje.. malasnya...
the next mission is.... hehehe.. have to prepare for my wedding yang akan berlangsung not more than 2 months.. giler ar.. huhu..
so many things happen this year.. my engagement, g new york n the biggest thing in my life... my wedding day...
hEHEHEH.. tak sabar nya..
YAM JANGAN GATAL OK.. PLZZZ...