Wednesday, February 25, 2009

I'm cRazy of Her..


Serius aku dah terlampau bosan hingga aku mampu untuk menyanyi lagu nih.. ish..ish.. sangat takder keje kan.. this lyric is for the video clip nih..

LOVE & TRUTH - YUI

Konna ni omotte iru Jikan wa tomatte kurenai
Karappo no kokoro wa anata no kimochi wo mada mitsukerarenai

Onaji e wo nido to egaku koto wa dekinai no ni
Atashi no kanjou wa tada kurikaeshite bakari

"Ai no uta" wo kikasete yo sono yokogao mitsumeta
Anata no koto shiritai yo mou deatte shimatta no

Donna ni sabishikute mo mata aeru ki ga shite iru kara
Riyuu nante iranai hiki kaesenai koto wo shitte iru

Kono mama ja wasuremono ni natte shimau desho?
Atashi no kanjou wa namida no oku kagayaita

"Ai no uta" wo kikasete yo sono yokogao sono saki ni
Anata ga ima mitsumeteru hito ga iru to wakatte mo

Tsubasa wo kudasai to shinjite utau you ni atashi datte chikau yo
Kako no zenbu uke ireru tte kimeta

"Ai no uta" wo kuchizusamu sono egao ni furetai
Anata ga ima mitsumeteru hito ga iru to wakatte mo

"Ai no uta" wa owaranai mou deatte shimatta no
... Owaranai... Love & Truth

Sangat tak betol kan.. berbelit2 lidah aku nyanyi..

Tuesday, February 24, 2009

ConDemN mengCondemn...

aku ader masalah apabila adik2 aku kena kutuk atau yang sewaktu dengannya.. n kenapa aku rasa camtuh cause my own sister yang kutuk.. n cakap adik2 pemalas...
n kenapa manusia2 di zaman nih suka mencondemn(betol ke spelling tuh..jab aku google)... ok.. that spelling is ok.. heheh.. n continue.. why that some people like to condemn others rather than give advice or cakap dengan cara baik.. i just don't understand bcause my own sister n part of my family is like that.. n kembali ker umi aku.. aku bukan nak memuji my own mother but she's vey understanding mom.. n umi aku tak pernah condemn anak2 dia walaupun anak2 dia salah tapi sentiasa berleter n bagi nasihat... n bagi idea2 yang bernas.. n i just can't imagine why after umi aku takder family aku macam sangat tonggang langgang.. n this thing show me many things in kehidupan nih.. n sometime that, i think rather to have my umi than my abah.. but all the things happen is from Allah.. so, aku harap ader hikmah di sebalik what happen. but until now i still can't think what hikmah is it..
continue back, because of umi la, aku rasa aku jarang untuk mencondemn orang. n just think for one thing "don't act like we are perfect but try to be perfect n if someone is wrong try to ask why is that happen n don't ever condemn/judge him/her for what they do and try give some advice on that.. we are not "Pencipta" untuk judge them..
Just Untuk muhaSabah diri aku yang sangat banyak kelemahan.. inshallah aku dikurniakan keinsafan sentiasa...

Wednesday, February 18, 2009

MasKuliN ker Aku...

tiba2 terbaca blog nih n tiba2 rasa macam nak tulis blog pasal maskulin.. huhuh(tiba2 aku guna ayat amy) heheh..

teringat aku, di zaman aku skolah2 dulu.. huhuh.. masa cuti akhir tahun form 2 aku dah start keje part time kat warung awe kelate.. sebagai "waitress"..huhuh... n seperti biasa masa aku nak keje bapak aku akan menghalang tapi nasib baik warung tuh sebelah kedai abang aku.. so abah aku bagi ler.. n g keje ngan abg aku n balik keje pun ngan abg aku.. if bosan takder orang g kedai abg aku..
huhuh... masa tuh sehari dapat rm10 or rm15 n sangat gembira n dgn duit byk tuh boleh g shopping dgn bangganyer cause duit sendiri...huhuh(skrg rm10 makan pun tak lepas...aduuhhh)..
after cuti skolah abis skolah pun naik..

n masa form 3 tuh, balik skolah aku tolong abg aku bukak kedai... biasa ler abg aku bukak kedai ikut timing dia sendiri..huhu.. n masa abg aku balik untuk solat so aku or adik aku la tukang jaga kedai.. n masa tuh aku ingat lagi pakai motor ss.. n bunyi yang sgt rempit.. n selalu bawak bakul rokok yang besar n pegang atas moto.. n motor tuh selalu dipinjam oleh member2 aku. n one day abg kata yam pegang ar kunci moto n if member2 abg jib nak pinjam cakap tak blh. hahah motor itu telah menjadi harta aku masa tuh kerana abg aku dah bawak keta fiat yang buruk tuh.. yelah dah member2 abg aku pinjam bukan reti2 nak isi minyak.. n masa tuh if aku n adik aku nak datang kedai n jaga masa abg aku nak balik smyg aku merempit ngan motor ss tuh yang bunyinyer sebatu boleh dgr.. huhu. sangat minah rempit.. tp rempit yang sopan sikit la kot...hheheh..

ok business abg aku tidak berjaya kerana biasa la biler melayu nak berniaga n nmpak maju ckit aderla orang dengki.. huhu... continue story.. after spm family aku pindah trengganu n abah ku masa tuh dah pencen..pencen awal.. then kitaorang bukak pasar malam.. huhh.. n biasa ler aku n adik aku selalu jadi mangsa.. n berbekalkan keta galant yang buruk tuh (ala keta galant yg panjang tuh...) la aku n adik aku bukak gerai kat pasar malam.. n kat atas keta galant tuh kitaorang letak payung yang besar tuh.. n sampai2 kat pasar malam tuh kitaorang pun set up la gerai tuh. buka payung, susun barang suma... CooL tak?? heheh.. n semua lelaki2 yg tak berapa maskulin tuh tgk kitaorang dengan sangat pelik.. seperti kitaorang adalah perempuan yang sangat weird yang datang dari angkasa mana ntah...

sperti biasa pasar malam nih jugak tidak berjaya n seperti biasa jugak ader orang dengki.. aku pun tak paham ler kenapa ek?? aper la prob melayu nih.. ish..ish.. after dapat result aku dapat masuk matrik n masuk upm..

masa kat upm aku selalu naik bas yang tunggu dekat sjam tak sampai2.. so dsbbkan itu aku selalu menumpang member aku yang masa tuh dia sorang jek ader keta.. n dia selalu cakap..."apsal keta aku berat ek". n ayat tuh memang mnyakitkan hati aku n member2 aku.. cause setiap kali naik mesti dia akn cakap mcm tuh... n aku decide untuk beli motor. n aku tau abg aku akan tak bagi n umi aku pun tak bagi..heheh n aku balik jumpa umi aku pujuk.. huuhuh.. cause aku ckp la tak larat ar nak tumpang orang.. n umi aku kata beli keta jek tapi aku taknak cause nanti minyak sangat mahal.. in the end umi aku setuju n warning kat aku supaya guna motor dalam kolej n faculty jek.. heheh.. aku ye kan ajer la kan.. n aku dapat la motor kriss masa tuh.. n sperti biasa la masa tuh kan darah muda.. so dgn takder license aku merempit tah mn2.. dari Serdang tuh sampai ler gak subang. sg wang la.. macam2 tmpat aku merempit n akhirnyer kantoi ngan polis. n aku ayat2 polis tuh akhirnyer lepas.. huhuh.. zaman merempit aku tamat apabila abg aku dah start risau.. huhuh.. abg aku nih dia problem btol kalo aku buat bnda2 jahat mesti kantoi dengan dia... tak paham btol... n 3rd year aku kat upm abg aku tukar motor kriss aku tuh ngan kancil.. aduuhhh sedey tol nak mlpskn motor tuh... dgn penukaran tuh, sudah lama aku tidak merempit lagi.. hahah..

sekarang?? hehe.. aku dah ader driver... so tak perlu drive or merempit.. tapi kadang2 aku pun kena jadi driver untuk driver aku... aduhhh... tiba2 jek aku dah pening baca aper yang aku tulis..
tiba2 jek aku nak end dah..hehehh.. APAKAh....


Monday, February 16, 2009

FuLL Joy of WeekenD

this weekend we plan to buy "thing" for engagement.. just to buy early so that nanti takde la kelam kabut kot.. early ker?? boleh la cause we plan to engage end of March..
the 1st thing 1st we plan nak kuar kol 12 n zuhur kat OU(OU adalah One Utama if korang tak tau ler..:p).. n i wait for him to call me n he wait me to call him. so in the end after orang abis bang(means azan aku tak tau bahasa aper tuh. so paham2 jelah eh) aku tunggu dalam 10minit n then sms him(aku takleh semayang k..so jgn ngumpat aku cakap aku tak smyg). n cakap aku dah siap. n dia reply apsal tak cakap aku dah siap.. n dalam ati aku sah2 ler aku tunggu dia call n normally dia call nih dia tak call pulak.. n aku rasa mesti dia layan cartoon dia.. uhuhu... n last2 kitaorang kuar dekat kol 2.30 kot..(kenapa nak kena ader dekat ek takleh ker cakap 2.30 jek terus, whatever...)

so we straight go to OU.. n aku yang konon2nyer cakap nak beli cincin kat TOMEI cause dapat 70% yang non promotional item for HSBC card holder, mngubah pendirian untuk ke tempat lain. ini adalah kerana kat TOMEI yang non promotional item adalah Rm5K n ke atas.. mangkok ayun betol.. n yang promotional item design dia adalah membosankan.. (standard la kata pun promotional item kan).. so we move to Poh Kong n then tertipu dengan diamond yang dia letak kat ring tuh.. yelah shining semacam jek aku ingat ker diamond tp pelik gak apsal murah no.. rhupa2nya batu aper ntah aku pun tak tau.. so in the end move to another kedai.. n last decide to go to Diamond & Platinum n terus minat ngan design dia n luckily price dia pun reasonable la kot.. Rm8++.. so ok lah kot.. n (sebenarnyer minat kat amoi kat kedai tuh cause dia sangat peramah n suka senyum..) n b4 we decide to buy at D&P, we hav our lunch 1st.. n seperti biasa tak sedar diri walaupun poket tak berapa nak ader duit g makan kat NandoS.. ish..ish.. abih tuh McD takleh makan k.. IsraEl Brand..

ok then kol 6 gerak dari OU.. n g Jalan TAr... Giler aper la kol 6 baru nak gerak g jalan tar.. sabar jeler.. nasib baik kedai JaKeL tuh bukak lagi.. so sampai2 nak cari parking dah satu kerja.. susah giler n masa cari parking jumpa la jalan macam kat US,UK.. siyes korang tak caya g la belakang jalan Tar tuh.. dia berlawan arah n bukan jalan biasa.. I forgot to take a picture k.. so can't prove it.. tapi betol..

continue then, sampai kat SUMA House aku blur, then tepon Amy tanya kat mana Jakel.. aku dah masuk SUMA House tuh Boleh...!! nampak sangat tak pernah beli kain. n rupa2nya Jakel tuh kat luar la.. Sengal tol.. n yang paling Sengal sekali Rizza tau ok Jakel tuh kat mana tapi dia ingat aku memang nak cari Suma House.. so dia ikut jeler.. duhhh.. hampeh tol..

dah sampai Jakel tuh aku pun memulakan process cari kain.. 1st aku ingat nak amik Lace, then tengok chiffon lebih menarik kot.. dengan bahasa lain lebih murah ler... then nak pilih corak dah satu hal.. nasib baik dapat orang yang boleh melayan.. tq wahai pekerja Jakel.. huhuhu.. so dia pun ader bagi idea sikit2.. mayb dia dah penat melayan aku so tak lawa pun dia cakap lawa kot... pastuh plan just to buy kain nikah jekan tetiba melarat ke kain songket, telekung suma.. n plan lain n biasa ler jadi lain.. yeler aku plan nikah nak buat baju kurung pahang tetiba beli chiffon tak ke lari tajuk.. n plan tunang nak beli baju yang biasa jek tetiba beli thai silk yang semeter 40 hinggit.. dah kalo 4 meter tak ker seratus lebih.. tak masuk upah lagi.. sabaq jeler. last2 dalam kedai tuh dekat Rm8++ gak abis.. aduhhh... rupa2nyer best gak masuk kedai kain nih ek.. lepas nih siap ar.. giler kain aku.. 1st time tuh masuk kedai kain beli untuk diri sendiri.. biasa teman mak aku n member2 aku jek.. nih Rizza pulak yang meneman aku.. huhuuh.. nasib baik dia pun tau sikit2 pasal kain2 nih.. heheh...

ok selepas dah berpenat2, kitaorang pun melepaskan kepenatan kitaorang di gerai ini...

aku pun tak tau kenapa aku suka letak gambar kat blog.. b4 this aku pernah melepak gak ngan rizza ngan adik2 aku kat cnih.. jab aku letak lagi gambar eh..



ok aku mengaku kitaorang suka bergambar.. maafkanlah yek.. heheh.. anyway best gak lepak tempat nih mengadap klcc n boleh cuci mata...huhuhhuh..

Wednesday, February 11, 2009

TenSion... GemBira DalaM seDey..

arghh... life is very complicated... tolong la ringankan beban yang ku kena tanggung.. ya allah.. penat la.. tak habis2.... rasa macam dah tak mampu untuk hadapi dugaan lagi..
aduhh.. is it difficult to see me happy in my life... huhuhh..

meh la kita layan lagu nih untuk mengurangkan ketensionan... perempuan nih sangat cool...





video

Tuesday, February 10, 2009

MaSjiD 65 MiLLioN...HuhHH,,

My last weekend diisi ngan aktiviti2 yang sangat menarik..huhuuhu..
Yeker menarik?? tapi aku rasa menarik la cause dapat diisi ngan aktiviti2 yang sangat best dan memenatkan.. contoh2nyer adalah... drive selama 4 jam lebih from bentong ke kuala terengganu n sambil gaduh2 cause tak tau nak berhenti makan kat mana, n bontot dah kematu cause drive tanpa henti selama 3 jam lebih.. n berhenti makan kat tempat makan yang tak berapa nak sedap.. huh.... sabar jeler.. n sampai umah pukul 0415 pagi.. n sampai2 terus tido tapi tak berapa nak nyenyak cause risau kat Rizza yang bawak keta dalam mengantok untuk ke kota bharu yang lagi 200KM.. ish..ish.. tapi walaupun tak nyenyak tetapi subuh ku terlepas.. APAKAH....

n pukul 0900 tido ku dikacau oleh anak sedaraku yang comel.. jab aku tgk muka dia...

inilah adalah baby girl yek walaupun style macam baby boy.. style nyer seperti baby boy kerana ader uncle yang sangat suka menstylokan dia seperti lelaki.. ish..ish...
nihlah gambar unclenyer yang suka MENSTYLOKAN anak2 sedaranyer.. dah takder keje sangat ler tuh..

actually aku nak citer pasal masjid kristal la.. bukan pasal nih...
ok meh kembali kpd main topic.. aku g masjid kristal ari ahad tuh cause member aku dari jb datang... so g la smyg kat dalam masjid tuh.. n ruang smyg tuh sangt kecik n kita orang confuse aper kah tujuan dibina masjid nih, memang untuk menunjuk2kan.. dahlah contractornyer not muslim.. ish..ish.. apalah nak jadi.. n dekat masjid yang berharga 65mill tuh ader la umah2 nelayan yang supposely dibantu untuk dapat umah yang lebih selesa... n dengan 65mill tuh macam2 bantuan boleh dibuat.. hey.. APAKAh....ntahler..

nilah msjid kristal.. after semayang kitaorang masuk la tempat yang ader monumen2 masjid seluruh dunia.. syok gak.. kena bayar rm10..
ni adalah passport kitaorang untuk masuk ke dalam.. cheh.. konon2 nak g overseas ar tuh.. passport nih boleh tahan selama setahun n if korang msuk lagi sekali ader la diskaun la, dapat naik basikal free la.. n aper tah lagi... kat bawak nih antara masjid2 yang ader kat dalm tuh.. nak letak suma masak ar beb... n plus gambar2 model2 yang tak berapa nak jadi... huhuhu...





masjid nih jek yang aku tau.. nama masjid nih adalah masjid taj mahal... tuh yang berebut depan masjid nih... ish..ish.. korang nih depan masjid...ish..ish...

nih dah takder keje dah.. dah abis suma masjid melawat.. uhuhuh.. weh jari tak cukup lagi dua la weh..


nih makan depan umah aku selepas 5 jam kitaorang berjalan kat msjid kristal tuh.. heheh..

Friday, February 6, 2009

GileR BerDebaR-debAr

tonite rizza, my sister, my cousin n I were going back to terganu n rizza to ktan..
n this trip is very2 important cause rizza will tell my father about our planning for the engagement this March.. I'm very2 nervous......huuu..
Although i has tell my father about our planning, n again I still nervous for this 2nd time...
n I know Rizza very2 nervous to0.. "anyway good luck awak"

Just wish "RIZZA" n me luck for this time.. n may Allah bless us for this good thing...
n all things will run smoothly...
INSHALLAH...

Thursday, February 5, 2009

bUdaK-BudAk zaMan sEkaRanG verSioN 2..

disbbkn aku sgt bosan ngan meeting nih aku pun tlh mmbuat decision utk sambung citer
aku..huhuh.. mentang2 tepon ade wifi so gunaknlh sbaik2nya..

sambungannya from d previous story, is
akhirnyer mamaku pindah ke rumah atokku... so umiku sedikit tenang la masa tuh..
n kitaorang pun sangat gembira... then after mamaku dah berpindah, abahku dah sangat jarang balik umah n if balik pun malam2 la.. n if kitaorang makan, umiku selalu simpankan makanan tuh untuk abah n kitaorang selalu cakap... "umi nih simpan2 makanan tuh bukannya abah makan pun.. membazir jek.." tapi umiku cakap takpela simpan je if tiba2 abah lapar at least ader makanan..
n kitaorang terpaksa ler diam jek.. n biler dah terbiasa abah ku takder kat umah, kitaorang dah lebih senang if abah ku tak balik.. n sometime if tengah2 borak2 ngan umi tiba2 bunyi hon kereta abah, kitaorang pun dengan cepat2 terus masuk bilik masing2 n siap gaduh2 taknak bukak gate umah.. n kitaorang terpikir apsal la tak pakai gate automatik takpayah nak bukakan gate..
tula betapa teruknyer kitaorang ngan abah.. ish..ish...
n ader satu masa kitaorang cakap dahlah umi aper kata umi cerai jek ngan abah.. lagipun abah ader pun takder function pun.. huhuh.. tapi umi kata tak boleh walau macam2 nih pun at least awak2 semua kena ader abah... n what she said is true... n now we only have abah.. sedey tol...

masa kitaorang sekolah kitaorang suka lepak kat umah.. n masa tuh suma adik beradik aku tak suka sangat keluar n lagi syok lepak ngan umiku.. yang kakak sulong aku masa tuh belajar kat UM pun every week balik jb.. giler tol.. sampai ader sekali tuh umi aku sound kat kitaorang.. pergilah keluar jmpa member2 ker lepak2 ngan member2 ker.. heheh tapi kitaorang still malas nak kuar cause duk kat umah lagi syok.. n kuar g shopping complex pun lagi syok ngan umi n tgk wayang pun lagi syok ngan umi..
huhuhu

mamaku, ku rasa dia baik gak walaupun dia macam2 tuh cause dia caring gak kat aku n adik beradik aku. maybe cause dia takleh ader anak.. n dia gak jaga adik bongsu perempuan aku.. walaupun masa tuh umiku tak suka.. n last masa 2000, mamaku mengundur diri.. kira lama gak ar dia ngan family aku dekat 10 tahun.. n last masa jumpa dia dia pesan if jumpa mama tegur ar cause dia takkan ader anak selain dari anak umi.. huhuh.. masa tuh sedey gak.. tapi dia kata if mama tak undur diri family kitaorang still tak tenang.. n after aku spm, n after berpisah ngan mama aku tuh, kitaorang move to terengganu.. n tuh suma idea arwah abang aku.. cause dia kata biar umi n abah tenang sikit dok terengganu.. n baru kitaorang bergembira ckit, abangku yang sulung meninggal... allah lebih menyayangi dia... macam2 dugaan..

so after arwah abgku meninggal, abgjib ku amik alih tugas menjaga kitaorang selain dari abah...huhuuh.. n kitaorang semakin pulih dari shock selepas abangku pergi.. then pada tahun 2004, sekali lagi family ku diuji dengan pengambilan umiku... n this time kitaorang memang sangat2 terkejut.. n sesapa yang salah cakap sikit akan ditengking oleh adik beradik ku.. n abahku, ntahlah akutak tau aper yang dipikirkan... kerana tak lama lepas umiku meninggal abah ku kahwin ngan perempuan yang langsung tak menenangkan jiwa n bukan mengurangkan beban n sedey kitaorang.. tapi menambahkan ketensionan.. n kadang2 ku pikirkan baik takder abah dari takder umi.. tapi tuh semua allah punya kuasa.. n allah dah plan kan kita satu2 hingga akhir hayat kita.. so terima jelah.. n aku tak tau biler bahagia mula bertapak semula... n mayb kena kahwin cepat kot... huhhuh..

so disebabkan citer nih la, aku rasa pelik kenapa adik2 yang perempuan especiallynya jadi perangai tah apa2.. mayb yang adikku sorang tuh dah ok n dah selamat sambung belajo.. tapi adikku yang bongsu perempuan nih pun dah jadi pelik.. aku tak tau la kenapa budak2 zaman sekarang jadi pelik giler.. suka buat benda merepek2... tah apa2 tah.. nak kata tension apalah sangat tension dia if dibandingkan masa zaman kitaorang dulu.. ntahlah kadang2 takut nak dapat anak, risau terpengaruh dgn bnda2 yang tah apa2...

MACAM2 LA ......HUHUHU....


Tuesday, February 3, 2009

BudaK BudaK zaMan KiNi VersiOn 1...

tiba tiba aku terbaca blog "hilang punca" tapi tak berapa nak hilang punca sangat la..
n tetiba gak aku nak mngulas pasal budak2 zaman sekarang.. kenapa ek semakin maju n semakin pandai budak2 zaman sekarang semakin bodoh dan cetek akal fikiran diaorang..

n kekadang aku tanya jawapan derang aderlah tension... meh sini aku citer kisah idup aku n lu pikirlah sendiri betapa tension nyer kehidupan aku n dek beradek aku yang sekarang alhamdulillah dah berjaya.. n aku pelik kenapa adik2 aku yang tak pernah hadapi ketensionan seperti kitaorang pada zaman dulu menjadi perangai pelik n konon2nyer tension n tah apa2 lagi la alasan..

zaman aku bermula... yang aku ingat masa umur aku 6 tahun kot.. masa tuh aku ingat lagi la birthday aku.. n dulu2 family aku dikategorikan kaya la kot cause suma jenis keta pada zaman itu aku pernah rasa naik n cakap nak beli aper pun dapat. tapi kitaorang jarang meminta2 ngan umi n abah.. n pada zaman tuh abah selalu bawak pergi shopping complex n bagi masa 10-20minutes cari aper yang kitaorang nak.. n birthday aku masa aku 6 tahun aku mintak ngan abah aku "playdoh" ala permainan tanah liat yang ader tanah liat plus burger machine, fries machine tuh.. tapi tiba2 abah aku belikan "lego" ala yang permainan cantum2 boleh buat umah, pastuh cantum2 boleh buat keta n pada zaman aku lego tuh hg dia RM80++. n esoknyer or lusanyer aku pun dah tak ingat abahku membawa seorang perempuan muda umur dalam 20 kot.. n di sini aku bukan nak menceritakan pasal abah aku cuma aku nak cerita pengalaman aku sewaktu kanak2 n nak membesar. waktu umurku 7 tahun abah ku telah berkahwin lain.. n umiku sangat tabah n terima seadanyer.. n "mamaku" iaitu ibu tiriku yang pertama duduk satu bumbung dengan umiku. n walaupun waktu tuh aku baru nak masuk skolah n aku dah tau aper yang umiku alami.. DisiNilah kejatuhan abahku n mayb familyku...

then sewaktu giliran mamaku, umiku selalu ajak kitaorang lepak kat pantai lido n balik umah after maghrib. n waktu 2 gak umiku selalu bawak kitaorang almost all shopping complex yang baru bukak. n 1st umahku adalah teres 2 tingkat so takla selalu nampak muka mamaku cause mamaku pun jarang keluar bilik.. but apabila kitaorang mula move to umah umi iaitu banglo setingkat n n takder tangga yang memisahkan untuk mamaku tembung ngan umiku.. n lama kelamaan umiku dah tak berapa nak tahan.. n masa tuh jugak kitaorang sangat2 membenci abahku.. cause abahku pun bertukar menjadi seorang yang sangat panas baran... tapi umiku selalu cakap..."jangan macam tuh.. tuh kan abah awak so show respect sikit.. biarla..kan awak semua ada umi.."

ok.. end up here 1st.. to b continue after hujan berhenti.. huhuhh...